Soms sta je er niet bij stil hoeveel werk er dagelijks door de vele vrijwilligers van Stadskanaal wordt gedaan. Zelfs de grote bezienswaardigheden zoals de S.T.A.R. moeten het hebben van vele handen die samen (hopelijk) licht werk maken. Zonder eigenbelang houden vrijwilligers de reuring in de gemeente in leven.

Met NLDoet op 9 en 10 maart kun je ze een handje helpen! Door je op te geven voor één van de vele klussen in de gemeente, help je ze met wat normaal gesproken een heftige klus zou zijn. Voor iedereen, ongeacht conditie, is wel een leuke klus te vinden. Op deze manier kun je met een middagje moeite een groot verschil maken in de leefbaarheid van de omgeving! En ja, dat kan ook buiten de gemeentegrens!

Aanmelden

Even rondkijken en aanmelden is reuzegemakkelijk. Kijk op het overzicht van NLDoet voor een klus die bij je past, en vul wat gegevens over jezelf in. De organisator van de klus krijgt dan jouw aanmelding doorgemaild, en neemt contact met je op over waar en wanneer je er moet zijn. Zo gepiept!

Klussen

De klussen variëren van het opknappen van dierenweides tot het meehelpen met een gezellige middag voor elkaar. Ook zijn er klussen gericht op het opknappen van de wijk (kan er een doekje over de wijk/straatborden?) en het opknappen van en om scholen.

Doe je mee?

Een gezellige, productieve dag, en nagenieten van een schone, verzorgde leefomgeving. Wie wil dat nou niet? Zien we jou ook bij één van de vele klussen?

Detleff Mellies

Detleff Mellies

Geboren scepticus en 'advocaat van de duivel'. Staat niet zelden lijnrecht tegenover de publieke opinie. Heeft een achtergrond in de ICT en in digitaal ontwerp.