Ieder lid is ons dierbaar!

Met Lokaal Betrokken willen we de politiek in de gemeente Stadskanaal opschudden en vernieuwen, en daarvoor hebben we jou hard nodig!

Onze lokale beweging kan alleen bestaan door de inzet en inzichten van onze leden. We streven naar vertegenwoordiging in iedere hoek, vanuit iedere richting, door gezond regelmatig overleg.

Het komt van twee kanten

We zijn vooral een gezellige, politiek geĆÆnteresseerde vereniging met regelmatige bijeenkomsten. We proberen iedereen bij de orde van de dag te betrekken en in hun kracht te zetten.

Met de contributies van onze leden kunnen we bijeenkomsten organiseren over de zaken die ons onze gemeente leven, en kunnen we betere campagnes voeren richting de nieuwe verkiezingen. Het goed op de hoogte houden van onze inwoners staat hoog in het vaandel, evenals het aanbrengen van nieuwe verfrissende ideeƫn. In tegenstelling tot veel andere partijen doen we dat volledig uit eigen zak. Elk beetje is dus van harte welkom!

Contributie

Je bent lid van Lokaal Betrokken voor ā‚¬ 15,- per jaar. Daarmee ben je van harte welkom op borrels en bijeenkomsten, heb je als lid van de vereniging volledig stemrecht, kun je meebeslissen over het verkiezingsprogramma en nemen we je natuurlijk graag mee op reis door het politieke landschap!

Neem de stap

Lijkt de politiek jou interessant, wil je je inzetten voor een betere gemeente, en steun je onze onafhankelijke beweging? Stuur een mail naar het adres hiernaast en word ook een Lokaal Betrokken inwoner!

Aanmelden

Neem jij de volgende stap? Meld je aan bij het bestuur door een mailtje te sturen naar info@lokaalbetrokken.org, we zorgen er dan zo snel mogelijk voor dat je met ons mee kunt draaien!