Nog ruim 4 maanden tot aan de volgende gemeenteraadsverkiezingen. Partijen leggen de laatste hand aan het schrijven van hun verkiezingsprogramma, kandidaten worden geworven, campagnestrategieƫn bepaald en promotiemateriaal besteld.

Ook wij zijn druk in de weer alles op tijd in orde te krijgen. Lokaal Betrokken doet voor de eerste keer mee aan de gemeenteraadsverkiezingen die op 21 maart 2018 gehouden gaan worden. Spannend is het allemaal wel!

We hebben tot op heden al een aantal enthousiaste kandidaten mogen verwelkomen, maar we zoeken nog meer kandidaten. We willen graag een evenwichtige lijst met kandidaten die een afspiegeling vormt van de lokale gemeenschap. We willen daarom graag nog kandidaten uit met name de kernen Musselkanaal, Mussel, Alteveer, Vledderveen en Onstwedde.

Lokaal Betrokken komt graag in contact met aspirant-kandidaten met een mening over allerhande lokale kwesties en die hierover met andere kandidaten (op constructieve wijze) van gedachten willen wisselen.

Ben je 18 jaar of ouder en woonachtig in de gemeente Stadskanaal? Wil je betrokken worden bij lokale kwesties, en lijkt het je leuk om mee te doen aan de gemeenteraadsverkiezingen? Meld je dan nu aan! Stuur je motivatie naar info@lokaalbetrokken.org. Wij nemen dan contact met je op.

Jur Mellies

Jur Mellies

Fractievoorzitter van Lokaal Betrokken in de gemeenteraad van Stadskanaal. Veenkoloniaal in hart en nieren.