Samen sterk!

Kandidatenlijst 2018

1. Jur Mellies

Initiatiefnemer en lijsttrekker van Lokaal Betrokken. 51 jaar oud en veenkoloniaal in hart en nieren. Praktisch ingesteld. Jur is momenteel raadslid en fractievoorzitter van de eenmansfractie Mellies.

2. Harma Manning

Sociaal en maatschappelijk betrokken, ondernemende moeder, speciale aandacht voor zorg en welzijn, jeugd, educatie en cultuur. Kritisch, maar oplossingsgericht. Samen gaan we het doen!

3. Detleff Mellies

Schrijver, ontwerper en webontwikkelaar zowel voor eigen onderneming, als vrijwilliger voor het Pagefestival en voor Lokaal Betrokken. Is dol op feitjes, leest veel en discussieert graag.

4. Frank Piek

Een sociaal welbewogen doorzetter die iedereen als gelijk ziet en zeker zich het kaas niet van het brood laat eten. Kritisch met het oog op wet en regelgeving.

5. Chantal Nieman

Gezelligheidsmens met een hart voor dieren en een passie voor onderwijs en wetenschap. Praktisch ingesteld; Iets willen is niet genoeg, we moeten het doen!

6. Harrie Schutte

Knoalster in hart in nieren, die zich inzet voor iedereen. Kan niet tegen onrecht , en maakt af waar hij aan begint. Ruime achtergrond in detailhandel.

7. Michel Zwiers

Creatief, doorzetter en visionair.
Motto: Duurzaam door innovatie.
Samen voor een sociaal, leefbaar en duurzaam Stadskanaal!

8. Hendrik Weijer

Geboren Knoalster. Sterrenbeeld Kreeft. Kin te rechtstreeks en kort deur de bochte weesn. Hulpvoardig, trauw en socioal. Onrecht voardig stait nait in mien woorn boukie.

9. Remke Wegewijs-Bos

Een geboren vechter en recht door zee.
Sociaal ingesteld en kan niet tegen onrecht. Want gelijke monniken hebben gelijke kappen en eendracht geeft kracht.

10. Roelof Kram

Als Knoalster denkt, leeft en staat hij voor de gemeente, en als ondernemers zet hij zich in voor het centrum van Stadskanaal. Energiek en doelgericht. Kortom; een Knoalster die altijd al Lokaal Betrokken is geweest en zal blijven.

11. Henriëtte Langius

Sociaal familiemens, duizendpoot. Onderneemster en zet zich op diverse vlakken voor de minima in. Samen de schouders eronder zetten voor een betere toekomst!

Iedere stem is hard nodig

Als nieuwe en jonge partij hebben we niet de luxe om mee te liften op de successen van een nationale moederpartij. Iedere stem is hard nodig om ons werk te kunnen doen. Help je ons door op 21 maart even langs het stembureau te wandelen?

Je kunt stemmen over

Toevoegen aan agenda:

Nieuws

Rekenkamercommissie ontwaakt na vijf jaar uit coma

Na meer dan vijf jaar zonder, krijgt de gemeente Stadskanaal nu weer een actieve rekenkamercommissie. Daartoe heeft de gemeenteraad gisteravond besloten.  (meer…)
leerlingenvervoer
Nieuws

Stand van zaken leerlingenvervoer

In het begin van het schooljaar waren er veel klachten over het leerlingenvervoer. Lokaal Betrokken heeft hierover schriftelijke vragen gesteld. (meer…)
behoud Refaja
Nieuws

Lokaal Betrokken vindt sluiting klinische verloskunde en kindergeneeskunde zorgelijk.

Treant Zorggroep kwam vandaag met het nieuws dat het de klinische afdelingen verloskunde en kindergeneeskunde gaat sluiten op de locaties Hoogeveen en Stadskanaal. Lokaal Betrokken vindt het besluit 'zorgelijk'. (meer…)
Nieuws

Officiële opening IKC Acaciahof

STADSKANAAL - Vanmiddag is de nieuwe onderwijsvoorziening aan de Acaciahage officieel geopend, de naam van het gebouw: IKC Acaciahof. De openingshandeling is verricht door wethouder onderwijs Johan Hamster. (meer…)