Samen sterk!

Kandidatenlijst 2018

1. Jur Mellies

Initiatiefnemer en lijsttrekker van Lokaal Betrokken. 51 jaar oud en veenkoloniaal in hart en nieren. Praktisch ingesteld. Jur is momenteel raadslid en fractievoorzitter van de eenmansfractie Mellies.

2. Harma Manning

Sociaal en maatschappelijk betrokken, ondernemende moeder, speciale aandacht voor zorg en welzijn, jeugd, educatie en cultuur. Kritisch, maar oplossingsgericht. Samen gaan we het doen!

3. Detleff Mellies

Schrijver, ontwerper en webontwikkelaar zowel voor eigen onderneming, als vrijwilliger voor het Pagefestival en voor Lokaal Betrokken. Is dol op feitjes, leest veel en discussieert graag.

4. Frank Piek

Een sociaal welbewogen doorzetter die iedereen als gelijk ziet en zeker zich het kaas niet van het brood laat eten. Kritisch met het oog op wet en regelgeving.

5. Chantal Nieman

Gezelligheidsmens met een hart voor dieren en een passie voor onderwijs en wetenschap. Praktisch ingesteld; Iets willen is niet genoeg, we moeten het doen!

6. Harrie Schutte

Knoalster in hart in nieren, die zich inzet voor iedereen. Kan niet tegen onrecht , en maakt af waar hij aan begint. Ruime achtergrond in detailhandel.

7. Michel Zwiers

Creatief, doorzetter en visionair.
Motto: Duurzaam door innovatie.
Samen voor een sociaal, leefbaar en duurzaam Stadskanaal!

8. Hendrik Weijer

Geboren Knoalster. Sterrenbeeld Kreeft. Kin te rechtstreeks en kort deur de bochte weesn. Hulpvoardig, trauw en socioal. Onrecht voardig stait nait in mien woorn boukie.

9. Remke Wegewijs-Bos

Een geboren vechter en recht door zee.
Sociaal ingesteld en kan niet tegen onrecht. Want gelijke monniken hebben gelijke kappen en eendracht geeft kracht.

10. Roelof Kram

Als Knoalster denkt, leeft en staat hij voor de gemeente, en als ondernemers zet hij zich in voor het centrum van Stadskanaal. Energiek en doelgericht. Kortom; een Knoalster die altijd al Lokaal Betrokken is geweest en zal blijven.

11. Henriëtte Langius

Sociaal familiemens, duizendpoot. Onderneemster en zet zich op diverse vlakken voor de minima in. Samen de schouders eronder zetten voor een betere toekomst!

Iedere stem is hard nodig

Als nieuwe en jonge partij hebben we niet de luxe om mee te liften op de successen van een nationale moederpartij. Iedere stem is hard nodig om ons werk te kunnen doen. Help je ons door op 21 maart even langs het stembureau te wandelen?

Je kunt stemmen over

[ujicountdown id=”De gemeenteraadsverkiezingen zijn over” expire=”2018/03/21 00:00″ hide=”false” url=”” subscr=”Verkiezingen” recurring=”” rectype=”second” repeats=””]

Toevoegen aan agenda:

nashville
Nieuws

Geen regenboogvlag in Stadskanaal: vijf partijen teleurgesteld.

Er is veel te doen rondom de omstreden Nashville-verklaring. Artikel 1 van onze Grondwet is duidelijk: Allen die zich in Nederland bevinden, worden in gelijke gevallen gelijk behandeld, discriminatie wegens…
nieuwjaarsbijeenkomst
Verslag

Nieuwjaarsbijeenkomst gemeente Stadskanaal

Gisteravond was de nieuwjaarsbijeenkomst van de gemeente Stadskanaal. Ook dit keer weer georganiseerd in het Geert Teis theater. De opkomst was goed; het programma vermakelijk. Ook is op deze avond…
Schriftelijke vragen
Nieuws

Schriftelijke vragen veiligheid kruispunt Exloërweg / Sluisstraat

In Musselkanaal viel zaterdagavond 22 december een ongeval te betreuren op het kruispunt Exloërweg en de Schoolstraat/Sluisstraat te Musselkanaal: de zoveelste! Raadsfractie Lokaal Betrokken wil opheldering van het college van…
begroting 2019
Verslag

Behandeling begroting 2019

Maandagavond is in de gemeenteraad van Stadskanaal de begroting 2019 behandeld.  Met een verwacht tekort van 2.7 miljoen niet echt iets om vrolijk van te worden. (meer…)